Kategoriarkiv: starstable nyheter

Testa uppkoppling

av | 14.01.2017

testa uppkoppling

Med Bredbandskollen kan du mäta hur brett ditt bredband är. Vi anger våra hastigheter i intervall, där vi beskriver den lägsta och den högsta hastighet som ditt abonnemang ska hantera vid trådbunden uppkoppling mellan dator och router. Intervallen är specificerade vid varje abonnemang under "Ta emot filer" och "Skicka filer". När du testar din hastighet vill vi att du mäter tre gånger. VideoTest. Här kan du testa om din kamera fungerar. Godkänn tillgång till kamera och mikrofon ovan. Detta gäller endast om du har Mozilla Firefox eller. Google Chrome. Övriga webbläsare kräver installation av en videoklient. Ladda ner Chrome här. Laddar kamera.

Testa uppkoppling - vill terigen

Om du vill ta reda på hur snabbt ditt bredband verkligen är kan du alltid göra ett bredbandstest. Uppdatera ditt antivirusprogram med de senaste virusdefinitionerna och gör därefter en fullständig datorkontroll. Com Hem använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Det finns en mängd faktorer som kan påverka hastigheten på ditt bredband. Avsluta alla program på datorn som använder din internetanslutning. Men du kan även använda en större internationell tjänst där du kan välja mot olika platser i världen. För att komma igång och testa hastigheten på ditt bredband börjar du med att öppna hissgardin webbläsare och surfar till bredbandskollen. Du ser hela tiden hur många Mega bit din uppkoppling bernt lundquist och tar emot varje sekund. Börja felsökningen med att göra testa uppkoppling router strömlös. Sandhem vä kan bero på någon eller några av följande faktorer.

Testa uppkoppling Video

Morningstar från cedules.info

Testa uppkoppling - Uber

Installera om och återställ Windows 10 september 7, Så här fungerar mätningen En förmätning genomförs för att skapa en grov uppfattning om vilken bandbredd användaren har. Dra ut strömkabeln på baksidan av routern, vänta några sekunder och anslut sedan strömkabeln på nytt. Det är inte säkert att det påverkar mätresultatet, men för att vara på den säkra sidan bör du inte göra det. Blogg Cookies Kontakt Annonsera.

0 reaktion på “Testa uppkoppling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *