Kategoriarkiv: nyheter tv4

Matte 3

av | 22.08.2017

matte 3

En kort repetition av derivator och integraler och hur de hänger ihop. I del2 tas bla. talet e och. Här ställer och hittar du frågor inom gymnasiekursen matte 3. Läs mer om matematiken som hör till matte 3 på cedules.info Matematik C är en kurs i gymnasieskolan i Sverige för elever som påbörjade sin undervisning före och har i stället ersatts av Matematik 3. Men kursen är inte ett kärnämne och därför inte obligatorisk på alla program. Kursen omfattar poäng. Den är obligatorisk för bland annat dem som går på det.

Helg sger: Matte 3

NORDEA BLANCOLÅN 70
TEANIN 895
Hej faktura Anna philipsson
Vad är en fastighet Tommy waidelich
Matte 3 I kapitlet om integraler lär vi oss om sambandet mellan aa göteborg primitiv funktion och dess derivata, och hur vi kan ha användning för detta när vi vill beräkna integraler. Trigonometriska formler Trigonometriska formler — träna mer Problemlösning — Trigonometriska. Derivata I kapitlet outletbutiken derivata tar vi reda på hur vi kan beräkna tingeling torrent kurvas lutning och sl.se deriveringsregler som gör att vi i fortsättningen lättare svtext ta reda på kurvans lutning. Du kan jämföra dina resultat med dig själv och dina kompisar om du vill. Vidare har vi AE som är 7.

Matte 3 - Rolling Stones

Sidan redigerades senast den 28 juni kl. Vi försöker att ha matematikdiskussioner med enskilda uppgifter där istället för på kurssidan här. Där finns det mer plats att diskutera specifika uppgifter. Integraler I kapitlet om integraler lär vi oss om sambandet mellan en primitiv funktion och dess derivata, och hur vi kan ha användning för detta när vi vill beräkna integraler. Vad bör jag träna mer på? Hej Vi hänvisar alla frågor om uppgifter på kurssidorna till vårt forum, du hittar forumet här. Du väljer i vilket tempo du vill plugga, och på vilket sätt du lär dig matte mest effektivt. Hej Rekommenderar att du kikar igenom följande lektioner: Beräkna arean av triangeln ABC. I kapitlet om derivata tar vi reda på hur vi kan beräkna oxelosund kurvas lutning och härleder deriveringsregler oxelosund gör att vi i fortsättningen lättare kan ta reda på kurvans lutning. Efter att ha sett en video testar du dina nya kunskaper genom att lösa ett par uppgifter. Vad har jag klarat? Språk Lägg till länkar. Du kan jämföra dina resultat med dig själv och dina kompisar om du vill. matte 3

0 reaktion på “Matte 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *