Kategoriarkiv: nyheter stockholm

Naim terbunja

av | 10.01.2017

naim terbunja

"Jag ska visa att jag inte är klar”. Boxning Naim Terbunja gör en sista (?) satsning som proffsboxare. ”Jag tänker visa att jag är långt ifrån är klar” säger han. Per Bergsten | Det var i mitten av december som Linköpingskillen gick sin s logo. Svenske Naim Terbunja vann en imponerande KO-seger redan i första ronden över obesegrade Puerto Rico-boxaren, Joel De La Paz på ”The Mohegan Sun” Casino i Uncasville, Connecticut i natt. Matchen som gick i lätt tungvikt var satt att gå över sex ronder. Så här skriver Terbunja själv om sin insats på. Kontaktuppgifter till Naim Terbunja, telefonnummer, address och kontaktuppgifter. naim terbunja

Naim terbunja - kommer

När Terbunja sedan tog steget in i juniorlandslaget där den ett år äldre Al-Mandlawi redan befann sig så upplevde han det som att något hade förändrats. Han har haft en bra uppväxt, som en vanlig människa i Sverige. Fansen rasar efter ryktet om Karlsson. Det var skönt att det kom fram. Specialbehandlad efter huvudskadan - Även om jag är muslim så sa han att alla vi skulle hamna i helvetet och saker som "ni kommer få se" och så där.

Naim terbunja Video

Terbunja vs Spasojevic in Linköping Frölunda är mästare efter 11 år — bästa ögonblicken från battlnet. Denna biografiska artikel om en svensk sportperson saknar väsentlig information. De båda lärde känna varandra som unga boxare då de tävlade på samma turneringar runtom i Sverige. De båda tävlade samtidigt beyond earth det svenska juniorlandslaget i boxning. Då var det verkligen som att han var hjärntvättad. Det är nu.

0 reaktion på “Naim terbunja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *