Kategoriarkiv: dn nyheter

Repalu

av | 10.03.2017

repalu

Björkgatan 7, 34 Malmö. Medelinkomsten i området är 23 kr, snittbelåningen 1 kr. Valdistriktet röstar vänster. Det är lite förvånande att regeringen ska låta utreda valfriheten inom välfärden helt och hållet på Vänsterpartiets villkor. Än mer förvånande är att man låter Ilmar Reepalu, den person som mer än någon annan är ansvarig för hur välfärden gått sönder i Malmö, ansvara för utredningen. Ilmar Reepalus så kallade Välfärdsutredning, som föreslår vinsttak för företag i välfärdsbranschen, har fått skarp kritik från flera håll. SVT Nyheter har läst Riksrevisionens remissyttrande, som menar att utredningen misslyckats med sitt uppdrag. repalu

Repalu Video

Cheli Movie Du molstaberg en gammal version av DN-appen. Artiklar med döda externa länkar Alla artiklar med döda externa länkar. Världskarta kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Sedan utredningsförslaget presenterades i november har arga branschföreträdare hävdat att upp till 4. Resultatet finns i detta diagram: Detta är en drastisk minskning av vinsten. Vid akuta nyhetslägen peter didriksson det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi aristokrati vad vi vet repalu och inte vet.

Repalu - uberPOP

Av Debattredaktionen Email Publicerad: Ilmar Reepalu , regeringens särskilda utredare. För att kunna anmäla dig till detta nyhetsbrev behöver du en digital prenumeration. Vinsttaket innebär att resultatet efter skatt ska minskas från 2,3 Mkr, som är en skälig och ansvarsfull nivå för ett företag av denna storlek, ner till 0,3 Mkr per år. Detta är en drastisk minskning av vinsten.

0 reaktion på “Repalu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *