Kategoriarkiv: aftonbladet nyheter

Tygbindor

av | 09.04.2017

tygbindor

Ekologiska tygbindor av % ekologisk bomull med vingar. Vita ekologiska tygbindor från Imse Vimse och svarta från Eco Soft. Tvättbara, tygbindor är mjuka, sköna bindor som låter ditt underliv andas och må bra. Tant Tyg är butiken för dig som älskar tygbindor! MaMidea, Myllymuksut, Poops!, Alvehamn, Planet Wise mm. Vi skickar inom 24 h och frakten är endast . Tygbindor och amningsinlägg - tillverkade i Sverige av certifierade tyger.

Tygbindor - var temat

Ekologiska Tygbindor natt, 3-pack. De tillåter luften att cirkulera och skapar en fräsch känsla under mensdagarna. Tygbindorna är lika tunna som vanliga bindor, smidiga och sitter säkert på plats. Imse Vimse Tygbinda Natt 3-pack. Tis 23 jul Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Tygbindor - Lund

Precis som det ska vara. Så sparar du miljön och slipper tvätta så ofta. Och kanske en skön värmekudde för att lindra mensvärken? Guide till ullblöjbyxor Lär dig vika prefolds Lär dig vika vikblöjor. Jag hade också svår mens tidigare och när jag använde tygbindor tvättade jag dem för hand med olivtvål innan jag körde dem som vanligt i tvättmaskinen enligt föreskrifterna på den sorten jag hade. Ekologiska Tygbindor Mixpaket Klicka för större bild. Idiotförklarar mig själv och följer tråden ;. Klicka för större bild. Tygbindor Fler och fler upptäcker fördelarna med att använda tvättbara tygbindor istället för engångsbindor. Tis långträsk jul De tillåter luften att cirkulera reminiscens skapar en fräsch tygbindor under mensdagarna. Om TSS - Tampongsjukan. Lägg till fler barn.

Tygbindor Video

LIFE HACK

0 reaktion på “Tygbindor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *