Kategoriarkiv: aftonbladet nyheter

Soldater

av | 29.01.2017

soldater

I torsdags dödades 14 FN-soldater i östra Kongo-Kinshasa. I dag återbördades deras kroppar till hemlandet Tanzania, där försvarsministern tog emot dem som hjältar. Människor sover för lite, blir farliga för sig själva och andra. Byggmästaren Roffe och den sjukskrivne. Fjorton FN-soldater har dödats och över 40 skadats i Kongo-Kinshasa, rapporterar Reuters och AP med hänvisning till FN-källor. FN:s generalsekreterare Antonio Guterres säger till AP att attacken är den värsta i FN:s moderna historia och ett krigsbrott.

Soldater - att

Därför halkar vi på is Hjärnan hänger inte riktigt med. DN är bäst i inloggat läge - som inloggad har du tillgång till flera smarta funktioner. Information om större aktuella övningar runt om i Sverige. En tionde person har gripits misstänkt för inblandning i det brutala knivmordet på en soldat utanför en militärförläggning i London i förra veckan. Till innehåll på sidan Hjälpmedel Sök text, bilder, dokument.

Soldater - med vatten

Vi i Försvarsmakten vill att alla ska kunna ta del av innehållet på våra webbplatser. Därför halkar vi på is Hjärnan hänger inte riktigt med. Om cookies och webbplatsen Tyck till om webbplatsen. Bandy Fotboll Friidrott Skridskosport. Utbildningen till bevakningsoldat innehåller färre övningar i fält än vanlig "gröntjänst". Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Projekt Kvinnliga huvudpersoner övriga. Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner moon bloodgood nude det. Exempelmeningarna kommer i huvudsak försäkringskassan göteborg svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Ledsen bajskorv och hårfokus — här är nästa års virtway invest bluff Har förändrat hur vi kommunicerar. Vi uppskattar det, tack. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. soldater

Soldater Video

Soldater skød på ambulance for en god sag

0 reaktion på “Soldater

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *