Kategoriarkiv: aftonbladet nyheter inrikes

Dianabol

av | 25.12.2016

dianabol

Dianabol eller Methandieone. Medicinskt Namn: Methandrostenolone. Kemisk struktur: 17a-metylb-hydroxi-1,4-androstadienen. Deff / Bulkmedel: Bulkmedel. Anabola Betyg Aktiv livslängd: timmar (24 för injicerbara). Drog klass: Anabola / androgena steroider. Genomsnittlig Dosering: Män mg. Hade först tänkt mig att köra på turinabol men det blev Dianabol tillslut. Fråga: Vad jag har läst så behövs det endast Nolvadex som "bisubstans" eller behöver jag nåt mer för att kontra gyno eller för välmående? Fråga: Tänkte ta 40mg per dag i 50 dagar, ska jag ta Dianabol 2 gånger per dag? Fråga: Vad är. Dianabol: Methandrostenolone. (Även Metanabol, eller thai femmor och ryssfemmor i tablettform. Läs om tablettformerna längre ned.) Intramuskulär. Kanske en utav de bästa steroiderna på marknaden, men ska ha en hög androgen effekt. Den var en mycket populär steroid under talet och är det.

Dianabol - Uppsala

Är det bra dbollar så skulle jag aldrig kört mer än 25mg som första kur. Ont i korsryggen, lättare kroppsarbete kunde resultera i elak pump Har för mig jag blev väldigt väldigt trött också Efter kuren Akne Minskad sexlust. Vad jag har läst så behövs det endast Nolvadex som "bisubstans" eller behöver jag nåt mer för att kontra gyno eller för välmående? Galenika Visa allmän profil Hitta fler inlägg av Dr. Ursprungligen postat av johan Palomadelapaz Palomadelapaz Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Palomadelapaz Hitta fler inlägg av Palomadelapaz Hitta alla inlägg av Palomadelapaz i detta ämne.

Dianabol Video

Dianabol Cycles Explained Ös på med allt mellan himmel och jord. Ursprungligen postat av Goldy. Tänkte för skojs skull ställa en fråga till er om era bieffekter av Dianabol. Jag ska precis köra acer aspire v3 på min första ud resklar någonsin, dianabol. Men jag hörde att pga att halveringstiden är ca 5g på klockslag så kan man uppleva kraftiga humörsvängningar om man bara intar 1 gång om dagen? dianabol

0 reaktion på “Dianabol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *